Hey jij!

Ik ben Marly, ik ben 1.58 meter groot (of klein) en ben een rasechte Brabander. Als je het hebt over Marly, dan heb je het over een blij en gelukkig meisje. Een big smile, stralende ogen en positieve woorden. 

That's me!

Het begon allemaal omdat ik wilde afvallen. Om mezelf te motiveren startte ik met het delen van mijn 'fitjourney'. Naast mezelf motiveerde ik ook erg veel anderen om gezond en fit te worden. Velen zagen mij als het voorbeeld, omdat ik de weg er naar toe deelde in plaats van alleen maar het perfecte plaatje. Een jaar later besefte ik dat ik blij was met mezelf. De druk om te presteren op het gebied van sporten werd te hoog en mijn plezier in het 'Instagram-leven' verdween. In die periode van een jaar heb ik genoeg tegenslagen of veranderingen op persoonlijk vlak meegemaakt. Vanuit mijn omgeving kreeg ik te horen dat ze het knap vonden dat ik zo positief bleef en na alles toch zo kon stralen en gelukkig kon zijn.

En dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik vooral mijn positiviteit met jullie wil delen. Ik wil dat mijn lach zorgt voor een glimlach op jouw gezicht. Geniet van de dingen die je hebt, ben gelukkig met jezelf en leef alsof het je laatste dag is.

WIE BEN IK?
Schermafbeelding 2018-03-06 om 17.55.11.

Dit ben ik!