• Marly

Alles nieuw!Zo, tijd voor wat nieuws!

Nieuwe naam, nieuwe website en ook een heel ander concept. Ik zal je zo vertellen wat je hier allemaal kunt verwachten, maar eerst wil ik je toelichten waarom ik deze keuze heb gemaakt.


Mijn Instagram en blog ben ik begonnen omdat ik wilde afvallen. Ik gaf mezelf er veel motivatie mee, kreeg van anderen enorm veel motivatie én ik kreeg te horen dat ik anderen kon motiveren met mijn verhaal. Vooral dat laatste is wat ik het allerleukst vond. Want er kwam een punt dat ik klaar was met het delen van sport en gezondheid. Mijn afvaldoel was bereikt (al zijn er weer kilo’s bij, boeiend!) en ik was en ben nu nog steeds happy met mezelf. Ik voel me oprecht gelukkig in mijn lichaam op dit moment. Maar op Instagram voelde het alsof het nooit goed genoeg was, alsof het altijd nog beter moest. Ik de context van mijn Fit with Marly verhaal voelde ik me niet ‘geaccepteerd’ als iets stevigere fitgirl. Tuurlijk valt er vanalles over te zeggen, ook dat het gewoon super goed is etcetera! Maar misschien wilde ik het zelf wel niet helemaal accepteren. De druk van perse moeten sporten en perse gezond moeten eten was te hoog. Daardoor ben ik al 4 weken niet meer in de sportschool geweest, gewoon omdat mijn plezier er weg is. En om het nog even erger te maken: wanneer ik mensen van vroeger zie schaam ik me een klein beetje, want ik ben bang dat zij denken ‘Euh die Marly heeft een sportblog maar ze is nog steeds dik’. Dit deed mij beseffen dat ik mezelf niet meer wil associeren met sport en gezondheid. Ik ben iemand die wil genieten, lekker wil eten en noem maar op, maar ik ben zeker niet iemand die genoeg discipline heeft om haar complete leven in het teken van sport en gezondheid te zetten. 


Dus nu zijn we hier! Nadat ik deze stap heb gezet ben ik onwijs gelukkig, echt oprecht gelukkig! En ik ben klein, zoals de meesten wel weten! Dus vandaar: GELUKKIG KLEIN 🖤

Mijn Instagram en mijn website zullen in het teken gaan staan van geluk, positiviteit en genietmomentjes. Gewoon heel veel van dat! En misschien ook wel eens stof tot nadenken, of gewoon een onderwerp waar ik graag mijn mening over wil delen. Zoals je ziet is er dus ook geen categorie ‘Sport’ bij alle blogs. De blogs waar ik het meest trots op ben, en die in het straatje van deze website passen kun je hier ook al vinden. Het zijn er niet zo veel dus je kunt lekker even bijlezen :D


Ik hoop natuurlijk dat jullie dit concept nog steeds super leuk vinden! Ik hoor natuurlijk graag wat jullie ervan vinden, tips en tops zijn altijd welkom! 

Heel veel leesplezier!


Liefs,

Marly

126 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven