• Marly

Altijd een streepje voor!

Altijd weer die streepjes!

Ik ben zo iemand die het liefst alles plant. Verrassingen kan ik totaal niet tegen, ik moet en zal alles weten. Ik denk vooruit en weet nu al wat ik volgend weekend om 14.00 uur ga doen en wat ik dan eventueel aan kan trekken. Ik heb altijd een streepje voor. Niet op het gebied van voorrang of voorkeur hebben, maar wel dat ik het meeste zelf voor wil zijn. Ik wil zaken geregeld hebben. Klaar, punt.

Het geeft een beetje rust. Maar toch is het voor anderen ook wel eens heel irritant. Voorbeelden:

- Om half 10 ’s ochtends al appen: “Wat eten we vanavond?” #alwayshungry

- Nadat ik iemand weer heb gezien, meteen vragen wanneer ik hem/haar de volgende keer zie. Like, doe rustaaagh.

En weet je wat? Door deze ‘slechte gewoonte’ gaan we een streep halen. Soms moet je dingen loslaten, jezelf niet zo druk maken. Ook dan kun je gelukkig zijn. Vaak zeggen mensen dat de leukste feestjes degene zijn waar je totaal geen zin in hebt. Ik denk dat dat in het dagelijks leven ook zo is. Dat de leukste momenten degene zijn die je totaal niet zag aankomen. Ik denk dat die momenten de grootste genietmomentjes zijn!

Zullen we met z’n allen een 30 dagen challenge doen? 30 dagen minder plannen en meer impulsieve beslissingen nemen! Doe jij mee?


Liefs,

Marly

85 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven