• Marly

Berlijn Favorites!

Zoals je misschien op Instagram hebt gezien heb ik een aantal dagen genoten in Berlijn. Wat een prachtige maar vooral indrukwekkende stad. Vandaag deel ik een aantal van mijn genietmomentjes in Berlijn. #nospon


1. Hans im Glück

Voor alle hipsters, perfecte Insta-feed mensen en gewoon genieters onder ons: GA HIER HEEN! Dit restaurantje dichtbij East Side Gallery is gewoon mooi. Alleen maar mooi. Ik moet eerlijk zeggen dat het eten niet speciaal was. Er stonden vooral burgers op het menu (Ook vega geloof ik). Maar de inrichting van dit restaurant: WAUW! Er staan overal bomen en er zijn zelfs tafels waarbij je op een schommel kunt zitten.

2. Monkeybar

Als je naar de dierentuin of naar KaDeWe bent geweest, dan moet je echt even naar de Monkeybar. Je gaat bij het hotel van Bikini Berlin naar boven met de lift, en stapt uit bij weer zo'n Insta-perfect locatie. Die perfecte foto's kunnen trouwens ook al bij de ingang gemaakt worden, want ook die is fancy to the max. De bar heeft rondom alleen maar glas, dus je kunt echt me-ga ver weg kijken. En extra leuk: aan een kant kijk je recht in het verblijf van de apen in de dierentuin. We hebben hier cocktails gedronken, genoten van het uitzicht en een kleine maaltijd gehad. Ohja, ik raad je ook aan om even naar het toilet te gaan en de achterste te pakken. Iets met een to-do list en gewoon echt kicken. Zeker het bezoeken waard!

3. IJssalon in winkelcentrum Arkade

De naam weet ik niet en die maakt ook niets uit, er zit er namelijk maar eentje. Je krijgt hier een coupe ijs waar je bang van wordt! Jeeeezus wat groot. Maar zoooo goeeeed! Ik ben vaker in Berlijn geweest en hier moesten we echt weer heen. Ik had de coupe Tropical en het fruit was zo vers en het ijs ook zo lekker. Zeker even heengaan wanneer je in Berlijn bent, en ijs is altijd goed toch?


Het zijn niet veel hotspots, maar ik weet zeker dat je bij deze 3 gaat genieten. En daar draait een vakantie/stedentripje om toch!


Liefs,

Marly45 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven