• Marly

Dilemma op donderdag

“Marly, je verhaaltjes worden zo kort onder je foto’s” Jup… En waar blijven die blogs eigenlijk?!


It’s goneee! Nee grapje, de blogs (en lange verhaaltjes onder een Insta-post) zijn nog niet helemaal weg. Maar toch ben ik de laatste weken heeeeel erg aan het twijfelen of ik nog wel door wil gaan met mijn website en Instagram.

De dingen die door mijn hoofd gaan:


1. Ik wil heel graag mijn verhaal aan zo veel mogelijk mensen meegeven. Maar er is weinig groei te zien. Aan de ene kant komt dit natuurlijk omdat ik op mijn blog ook niet meer actief ben, maar aan de andere kant ben ik op Instagram nog steeds super actief en ook daar is geen groei meer te zien. De groei is zelfs zo weinig dat ik mijn account al terug heb gezet naar een persoonlijk account, dus geen bedrijfsprofiel (waarmee je de statistieken kunt zien) meer.


2. De mensen die mij nog wel volgen hebben oprecht iets aan mijn blije bakkes en motiverende verhaaltjes. Ik krijg nog heel vaak berichtjes hoe leuk ze het vinden om mij te volgen. Dus waarom zou ik dan stoppen?


3. Er zit nog genoeg ambitie. Ik zou het namelijk supergaaf vinden om een E-book uit te brengen met daarin mijn verhaal en hoe het komt dat ik zo positief in het leven sta. Zouden jullie hier interesse in hebben?


4. Er is sinds kort iemand die ook mijn aandacht vraagt. ‘Helaas’ is hem af en toe wat voer toegooien en soms ‘uitlaten’ niet genoeg. Zoals je al gezien hebt komen er ook wat foto’s van ons samen voorbij. Het is wie ik ben en het maakt me nog gelukkiger op dit moment, maar die gelukkige momenten worden (nog) niet vastgelegd op foto’s. Dus de content blijft een beetje achter lopen.


Dus zoals je kan lezen is het echt een dilemma. Voors en tegens die elkaar ook weer tegenspreken. Dus, wat nu? Ik weet het echt niet. Ik vraag dus graag jouw advies! Ofja, advies… Ik ben vooral benieuwd naar je mening! Lees je nog graag mijn verhaaltjes? Vind je me nog leuk om te volgen? Wil je meer lezen? Of denk je dat het hoogtepunt is geweest?


Let me know! Hieronder, op Instagram of in DM.


Liefs,

Marly

263 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven