• Marly

Hoe is het nu met...?Ja Marly! Hoe is het met jou? Euhh, echt kai goe! Helemaal de ouwe weer, whoopwhoop!

De zes weken van 'revalideren' zitten er op. En ook precies vandaag! Vandaag zes weken geleden was ik nog 1,5kg zwaarder en zat ik nu vol spanning te wachten tot ik de operatiekamer in mocht. Man wat zijn die weken snel gegaan! En ik mag alles weer doen, dat vind ik ook echt heel fijn.


Sporten

Vanochtend ben ik voor het eerst sinds zes weken weer gaan sporten. Het mocht weer, dus ik ben daar ook meteen gebruik van gaan maken. Sowieso vind ik sportkleding nu veel leuker, want alles zit zo veel mooier! Met een goed gevoel ging ik dus richting de gym. Mijn conditie is echt heel erg slecht nog. Ik kwam dus echt hijgend aan bij de sportschool op m'n fietsje. Maar als het goed is gaat dit langzaamaan beter worden! Ik heb nog niet echt veel gesport, want vandaag had ik een fittest (metingen, en kijken hoe zwaar ik 3 oefeningen kan doen voor een volgend schema). De cijfertjes zijn zo goed als hetzelfde als voorheen, dus daar ben ik heel blij mee! De gewichten qua oefeningen moet ik wel iets terugschroeven, omdat dat op dit moment nog iets te zwaar is. Ik heb zo-veel zin om weer iedere week minstens 3x te gaan sporten! Weer verder met mijn afvaljourney en op naar dat bikinibody.


Shoppen

Mijn bankpasje is op dit moment niet zo blij met me. Ik heb nu immers een goede reden om nieuwe kleding te kopen! Ennnn, ik mocht weer bh's gaan kopen! Daar heb ik zes weken lang naar uitgekeken. Goedkope bh's, mooie bh's en weg met de oma-bloemen-printjes! Het is wel nog even wennen (lees: littekens die het niet zo chill vinden) maar oh ik ben zo ongelofelijk blij!


Nog een keer?

Ja!! Mocht het nog eens nodig zijn, zou ik het meteen doen! Gelukkig is de kans heel klein dat het nog eens moet gebeuren, maar ik zou het iedereen die zoiets overweegt aanraden. Er is letterlijk en figuurlijk zo'n last van je schouders af. Het draait nu voortaan om jou, en niet om die twee 'dingen'. Je voelt jezelf weer mooi is bijna iedere kleding. En het belangrijkste: je hebt geen pijn meer! Beste keuze ooit!

Zo, voor nu is het dus klaar met alle borsten-operatie-spam! Hoofdstuk is afgesloten en kan beginnen aan een nieuw. Mocht je nog vragen hebben, stuur me gerust een berichtje! Liefst via DM op Instagram, die lees ik namelijk het meest :)


Liefs, Marly

114 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven