• Marly

Mijn Bucketlist!

Bijgewerkt op: 30 aug 2018Genieten van het leven, dat is echt mijn levensmotto! Ik probeer iedere dag te leven alsof het je laatste dag kan zijn, dus vooral genieten van alles wat ik doe: niets (of in ieder geval weinig) doen waar ik geen zin in heb. En ik heb een droom, ik zie mijn hele leven al zo'n beetje voor me. Huisje, boompje, beestje. Maar... ik wil ook nog echt vette dingen doen! Daarom heb ik een bucketlist. Een lijstje van dingen die ik nog heel erg graag zou willen doen in mijn leven.


- Tomorrowland

Een vriendinnetje van mij heeft al twee keer gevraagd of ik mee ga naar Tomorrowland. Het lijkt me ook echt super gaaf! Maar potjandorie wat veel geld... Dus dit staat echt op mijn lijstje voor in de toekomst, wanneer er ietsiepietsie meer geld op mijn bankrekening staat :)


- Zwarte Cross - CHECK

Man wat is dit een gaaf festival! Ik ging naar dit festival met het idee 'Ik wil een keer echt onder de boeren een feestje vieren'. En ik kwam daar, wauw, totaal niet wat ik verwacht had. Veel groter, veel professioneler en vooral een feestje waar echt iedereen zich thuisvoelt! Alle soorten muziek en alle soorten mensen. Echt een aanrader voor iedereen om er eens heen te gaan! Ik ben er afgelopen jaar een dag heen geweest, maar een heel weekend staat ook nog zeker op het lijstje.


- Vliegen

Vliegen? Marly, whuuuut? Hoezo vliegen? Jup, shame on me. Ik heb nog nooit gevlogen, of überhaupt in een vliegtuig gezeten... Met ouders die niet durven te vliegen of het veel te duur vinden ben ik niet opgegroeid met vliegreisjes naar Spanje. Helaas pindakaas zullen we maar zeggen. Maar nu is het dus wel een bucketlist dingetje geworden. Ik hoop dit jaar nog in het vliegtuig te stappen voor een mooie vakantie naar de zon, dus wie weet mag ik deze binnenkort afvinken!


- Eten in een sterren restaurant

Wie wil dit nou niet? Gewoon een paar uur lang van echt goed eten genieten. Ik hou van eten en kan dan ook echt heel de dag door sushi, truffelpasta, chips en nog meer slechte dingen eten. Iets met guilty pleasures zegmaar. Maar vooral het idee van jezelf extreem mooi aankleden, hakken aan, met een wijntje (al vind ik wijn echt om te kotsen, sorry) en dingen eten met een super fancy naam. Ik wil dit!


- Rondreis door Amerika, Naar Disneyland in Californie en HongKong, Oktoberfest in Munchen, Op safari door Afrika, Sushi in Japan

Dit heb ik dus maar even allemaal bij elkaar gezet. Maar in feite wil ik gewoon iets meer van de wereld zien. Maar dan wel met een doel, ik wil niet zomaar even naar Japan, nee mijn doel is dan om daar sushi te eten. Wie weet ga ik een van deze wel combineren met mijn eerste vliegreis! Moet ik wel nog even een goede sponsor vinden denk ik...


- Skinnydippen

Euh tja, wat kan ik er van zeggen... Ik denk dat dit wel de raarste is uit het rijtje. Ik kan er ook niet een goede reden voor geven waarom ik dit zou willen. Gewoon FREEDOM!


- Een tattoo - CHECK

Yes, kan ik afstrepen! Zomer 2017 mijn eerste tattoo laten zetten, november 2017 de tweede en binnenkort (begin april) komt mijn derde. De betekenissen?

Mijn eerste tattoo was een pijl met een veertje, deze staat op mijn zij. De betekenis hiervan is dat een pijl alleen vooruit geschoten kan worden, wanneer men 'm eerst naar achter heeft getrokken. Oftewel: vallen en opstaan. Mijn tweede tattoo is een lotusbloem op mijn enkel. Naast dat ik dit gewoon echt super mooi vond (wat eigenlijk de voornaamste reden is dat ik deze tattoo heb) vind ik de betekenis van een lotusbloem ook erg mooi. Het slaat niet zozeer op mezelf, maar een lotusbloem is een super mooie bloem die groeit in het moeras. Ik zie de betekenis vooral als persoonlijke groei. Mijn derde tattoo komt onder mijn borst en is de quote: 'Dream without fear, Love without limits.'. Deze quote is voor mij een en al positiviteit, power, zelfverzekerdheid en kracht. Punt.


- Overnachting in een extreem luxe suite

Luxe, luxe en luxe. Sorry, ik hou ervan. Gewoon een nacht helemaal in de watten gelegd worden. Vanuit je bad in bed kunnen springen en andersom, een douche waar je met heel Nederland samen in zou kunnen staan, roomservice wanneer je honger hebt. Geen betere dag dan dit! Maar ik vrees dat ik ook hiervoor een sponsor nodig zal hebben haha!


- Samenwonen

Lekker cheesy, ik hou ervan! Zoals ik al zei: huisje, boompje, beestje. Een mooi huis dat je in kan richten zoals je het zelf wilt. Je eigen stekje, en dat delen met (als het goed is) iemand die je heel heel heel leuk vind. Dit heeft iedereen toch op zijn/haar bucketlist staan ofniet dan?


- Mijn eigen website hebben - CHECK

Jazekeeer dit is meer dan goed gelukt. Eigenlijk is dit al mijn tweede website! Met de droom om ooit mijn eigen bedrijfje te beginnen vind ik dit al iets waar ik super trots op mag zijn. Een website waar ik mijn verhaal deel, die goed bekeken word én waarmee ik mensen enorm inspireer. Leuker en waardevoller kan niet!


- Meelopen met de Kennedymars

Of dit ooooit gaat gebeuren weet ik niet. Maar ik kan me wel voorstellen dat dit iets is waar je je 100% voor wilt inzetten. Dit is echt een doel opzich, waar je lang voor traint, en waar je heel veel voldoening uit kan halen denk ik. Het staat op mijn lijstje maar hey, don't blame me als ik dit never nooit ga doen.


- Naar wedstrijd van Barcelona

Voetbalvrouw? Jup! Als echte Brabander ben ik een PSV supporter. Al kan ik je niet vertellen wie er op dit moment in het team zitten, verdiep ik me totaaaaal niet in wat er gaande is en moet ik nog steeds even nadenken over alle regeltjes. Maar de sfeer van een voetbalwedstrijd, met een biertje in je hand (heuujj bieeer) en de fanatieke supporters om je heen: love it! Ik zou graag nog eens een grote voetbalwedstrijd mee willen maken en een tripje naar Barcelona vind ik een mooie voor op mijn bucketlist!


Dit is voor nu mijn lijstje. Maar een bucketlist is eigenlijk nooit af, er komen altijd wel nieuwe ideeën bij. Heb jij eigenlijk een bucketlist, of dingen die je nog heel graag zou willen doen?


Liefs,

Marly

195 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven