• Marly

Mijn genietmomentjesAfgelopen week vertelde ik dat geluk in de kleine dingen zit. Als je kan genieten van iets kleins zoals een bosje bloemen, dat is voor mij geluk. Vandaag deel ik mijn genietmomentjes; de momenten waarop ik mezelf gelukkig voel en echt geniet.


1. Thee, dekentje en een goed boek

Hoe lekker is dat! Heerlijk om onder zo'n zacht dekentje te kruipen en weg te dromen bij een goed boek. Zo'n boek dat je in een dag uit kan lezen, heerlijk! Die thee is trouwens nog een genietmomentje apart. Ik drink eigenlijk altijd de thee van Tastea, deze is 100% natuurlijk en het voordeel is dat ze zo'n mega theebeker hebben (lees: lekker blijven zitten en lezen in plaats van opstaan om nieuwe thee te halen). Ik mocht van Tastea de nieuwste thee uitproberen: Frozy Cozy. Perfect winter-theetje als je het mij vraagt! Ik koos ook voor het dubbelwandig theeglas mét filter erbij. Ook dit glas is redelijk groot, dus tijdens het lezen hoef je echt niet op te staan! Ja, dit is dus echt genieten!


2. Bed opmaken

Euh, Marly? Serieus? Geniet je hier echt van? Nononono! Maar wel wanneer je er daarna in gaat liggen. Zo'n fris, net opgemaakt bed. En dan helemaal in je dekens rollen en als een coconnetje in slaap vallen. Love it!


3. Uiteten gaan

Hier kun je me 's nachts voor wakker maken. Maakt niet uit waar we gaan eten, ik hou van uiteten. Genieten met de mensen die belangrijk voor je zijn, praten over koetjes en kalfjes en maaltijden die je thuis echt niet net zo lekker kan maken (als dat wel zo is kom ik een keer bij je eten!). Ik ging afgelopen week dus uiteten met mijn vriend; beste genietmomentje van de week!


4. Herfstwandeling

Ik ben weer begonnen met hardlopen. Jaja, applaus voor Marly. Ik vind het heerlijk om dan te rennen (of lopen, wandelen, slenteren) door het bos. Tussen de bladeren, eikels en paddenstoelen. En tussen de weilanden met koeien en soms een hertje. Die rust is echt heerlijk. Ja, daar kan ik van genieten!


5. Netflix dagje

Nou is dit genietmomentje op dit moment een beetje anders, want ik ben nog op zoek naar een goede serie :P Maar normaal gesproken vind ik het echt heerlijk om de hele dag in bed of op de bank te zitten (met de thee van nummer 1!) en te bingewatchen. Series zoals gossip girl kan ik ook blijven kijken. Niet hoeven nadenken en een knappe kerel in de hoofdrol zijn toch wel een must hoor! Iemand een aanrader? Afgelopen week ben ik weer begonnen aan Love Island, heerlijk die drama!


Dat waren mijn ultieme genietmomentjes. Ik ben erg benieuwd wat jouw genietmomentjes zijn! Laat het me hier of op Instagram weten :D


Liefs,

Marly

82 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven