• Marly

Zes weken radiostilteZou je me missen? Ik ben nog net niet van de aardbodem verdwenen. Ergens in mijn eigen wereld, met vooral veel Netflix.


Ik word binnenkort geopereerd, een borstverkleining. Jawel, kleiner ja. Mijn excuses als je je zojuist hebt verslikt in je eiwitreepje of havermoutpapje. Het is ook niet niets, zo’n onderwerp wat BAM in je gezicht gesmeten wordt.


De reden voor deze operatie hoef ik denk ik niet uit te leggen. En daarbij wil ik dat ook niet uitleggen. Mijn leven, mijn keuzes. Het is voor mij ook moeilijk om dit onderwerp zo open en bloot te vertellen. Maar aangezien ik iedere dag een foto van mezelf online plaats, vind ik dat ik het jullie zo’n beetje verschuldigd ben. Alle opmerkingen mag je van mij dus ook lekker voor je houden, want dit delen is al moeilijk genoeg.


Na jaren van pijn en onzekerheid is het nu klaar. Ik kies voor mezelf en heb eindelijk de stap durven zetten. Vind ik het spannend? Zeker! Ben ik stiekem een beetje bang? Zeker! Maar alles voor een beter resultaat.


Maar een operatie dus. Met een revalidatietijd van ongeveer 6 weken kan ik niet gaan sporten. Deze weken zal ik dus extra moeten gaan letten op gezond eten, want anders zitten de kilootjes er zo weer aan. Voorheen vond ik het al super moeilijk om me aan alle gezonde voedingsschema’s te houden, en was ik al niet zo’n held in thuis sporten. Maar nu moet ik er dus echt aan geloven. Iedere dag mezelf moed inpraten en tijd maken om vooral gezond te gaan koken, al zal ik dat laatste denk ik vooral lief aan mijn omgeving moeten vragen (mam, vrienden, als jullie dit lezen, bij deze ;) ).


Ik zal vanaf vandaag tot en met half januari misschien minder actief zijn en dus minder motivatie kunnen geven aan jullie. Wie weet sta ik in januari zelfs weer waar ik ook begonnen was, en zal ik dus helemaal opnieuw moeten beginnen. We gaan het allemaal wel zien, want ik kan niet in de toekomst kijken helaas.


Nou, dat dus. Ik weet op dit moment even niet wat ik er nog meer over kwijt wil, maar wie weet dat ik in de komende periode nog meer met jullie wil delen.


Liefs, Marly

46 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven